logo hvitved

Hvidtved PR & Kommunikation

Fortæl dine gode historier

hvitved PR & Kommunikation hjælper dig med at kommunikere dine budskaber og historier til de målgrupper og medier, der er relevante for din virksomhed i både Danmark og Norge. Det handler om at finde ind til kernen i de gode historier, der eksisterer i din virksomhed – og formidle dem på en tydelig og seriøs måde til rette modtager.

Når budskaberne er rettet mod medierne, er det en fundamental forudsætning, at man forstår mediernes arbejdsmetoder og nyhedskriterier – og de forskelligheder der er mellem Norge og Danmark. Når du samarbejder med hvitved PR & Kommunikation er vi genuint optaget af, at du får oplevelsen af en faglig stærk, ærlig og redelig partner. Det handler grundlæggende om at skabe gode, loyale og langvarige relationer.

Dette hjælper vi med: Kommunikationsstrategier/planer – Pressemeddelelser – Kronikker – Nyhedsbreve – Artikler – Indhold til nyhedsbreve – Indhold til hjemmesider – SoMe – Magasinproduktion – Medielister – Research – Norsk og danske tekster – Oversættelser (mellem dansk og norsk).

Portræt afKatrine Hvitved, Hvidtved PR

Kathrine Hvitved-Jacobsen

Ejer