Flexplads - uden bøvl

Har du brug for en fleksibel og billig kontorløsning, så er en flexplads måske en mulighed for dig. Hvis du gerne vil være en del af et kreativt, professionelt fællesskab med gode faciliteter, så kontakt os for en uforpligtende snak om mulighederne.

Flexplads

Brug for mere fleksibilitet?

Hvis du har brug for en billig og fleksibel kontorløsning, er det måske en flexplads du leder efter. Du bevarer fordelen ved Syndikatetes fællesskab og har stadig adgang til mødelokaler mv. Dog skal du tage dine ting med dig hjem når dagen er slut.

En flexplads er værd at overveje, hvis du ikke har behov for en permanent plads eller er meget ude af huset. Med en flexplads deler du bord med andre flex’ere ved vores langbord. Du får bl.a.:

  • Delt kontorplads ved langbord
  • Mulighed for postadresse
  • Adgang til mødelokaler

Hvis du har brug for en mere permanent løsning, så er det måske en fast plads du har behov for. Hvis du allerede har en flexplads har du altid mulighed for at opgradere til en fast plads uden yderligere etableringsomkostninger, såfremt der er ledige pladser. Læs mere om faste pladser her.

FlexPlads

1.150 kr/md

Kom igang med det samme
Enkel lejekontrakt
Ingen depositum
Kort opsigelse

Andre Services

Printmuligheder

Du har mulighed for at anvende vores printere til udskrift i både farver og sort/hvid. Vi har ikke det store trykkeri, men det er muligt at printe i mindre mængder.

Drikkevarer

Der er altid kolde drikkevarer i køleskabet. Vi har både sodavand og vand (og øl), som du kan gøre brug af i forbindelse med møder eller bare til hverdag, hvis du vil forkæle dig selv.

Kaffe

Vi har altid kaffe på kanden og vi har endda så meget at vi giver det gratis til vores gæster, når de er på besøg. Hvis du er kaffe aficionado har vi en Nespresso maskine, som du frit kan benytte med dine egne kapsler.

WiFi

Der er adgang til WiFi og til gæstenetværk på Syndikatet.

TV

Vi har TV og HDMI kabler i alle vores mødelokaler, som kan anvendes til præsentationer og ligende.

Kantine

Du kan selvfølgelig frit bruge vores kantine. Hvis der er nok deltagere, er det også muligt at være med i vores madordning, hvor der dagligt leveres mad udefra.